Get Adobe Flash player
Търсене
Абонирай се за новини

Магазини :: магазин Hippoland

logo HIPPOland Работно време 10,00 - 20,00
Тел. за контакт  
етаж +2
Web http://www.hippoland.net/
Hippo gabrovo- 2
ХИПОЛЕНД АД е българска компания, учредена през 2005 г. с цел изграждане на верига хипермаркети за детски и бебешки стоки в цялата страна. Мисията на ХИПОЛЕНД е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.
ХИПОЛЕНД е най-голямата в България верига детски хипермаркети. Във всеки от магазините ни се предлага всичко, необходимо за отглеждането и възпитанието на детето от раждането му до 10-12 годишна възраст.
ХИПОЛЕНД обединява под един покрив над 20 000 артикула.
Контролът върху качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС, атрактивните и актуални за момента дизайни, иновативните решения и разумните цени са от приоритетно значение при подбора на асортимента. Най-новите продукти на световните лидери в производството и търговията с играчки и детските стоки се появяват първо при нас.
ХИПОЛЕНД е не само най-голямата национална верига хипермаркети за детски стоки, където може да се намери всичко необходимо за бебето и детето, но и място за незабравимо изживяване, или…
Магазини за детски усмивки, какъвто е и слоганът на компанията. 
Лице на хипермаркетите ХИПОЛЕНД е зеленият хипопотам ХИПО.