Get Adobe Flash player
Търсене
Абонирай се за новини

Услуги :: Туристическа агенция

gabrovo tour logo Работно време 10,00 - 20,00
етаж -1
e-mail Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Телефон 0895 477 035

Туристическа Агенция  Габрово Тур е лицензиран турагент, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните туристически услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

Предлагаме богат избор и различни варианти за ваканция, подходящи за семейства с деца, за любителите на активното оползотворяване на времето, изпълнено със забавления, за почитателите на здравословния начин на живот и почивка, както и за корпоративни клиенти. Възползвайки се от услугите на Gabrovo Tour  вие получавате една подробно обмислена и добре организирана програма на разумна цена и съответстваща на качеството.

При нас можете да направите резервация за самолетен билет, хотел, почивки в България и Чужбина, трансфер, екскурзии в цял свят, круиз и да разчитате на чудесно отношение и качество. Ние знаем как да се погрижим, за вашата пълноценна почивка и забавление. Имаме налице всички необходими предпоставки, за да гарантираме всичко това,  работим с агенции-партньори в почти всички градове на страната, готови да предложат възможно най-добрите условия за почивка и екскурзии, отговарящи на вашите изисквания и критерии.

Ние сме уверени, че нашите интересни предложения вече са привлекли вниманието ви и се надяваме, че бихте избрали нашата компания в качеството си на Ваш турагент, гарантиращ само приятни впечатления от предстоящото ви пътуване.

Gabrovo Tour е оторизиран туристически агент и при нас можете да закупите продукти на: Бохемия, Tez Tour, Руал Травел, Karaci Tours, Premier Tours, Aqua Tour, Профи травъл център, Astral Holidays, Marbro Tours и др.

e-mail - Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
web site http://gabrovotour.com