Забавления


На последния етаж на Terra Mall са местата за почивка и забавления – там са ресторант, сектор за бързо хранене,  кафене, детски център за игра, забавление и вълнуващи изживявания.

Детски парти център "Скай"

Детският център предлага почасова игра за вашето дето от 10 до 20 часа. Организиране на детски рождени дни.

Телефон: 0879 82 62 15
Етаж: 2

Avenue 47 café

Идеалното място за срещи и развлечения!

Terra View cafe

Започнете деня си с кафе и фреш!

А вечерите са за отмора, за приятелски и семейни срещи, организирани между работата и дома, заедно с любимата ви напитка и уютната атмосфера на TerraView cafe.

Нощен клуб Manhattan

Изискан нощен клуб, в който всеки може да намери онова, което ще направи нощта незабравима. Manhattan Club е точното място ако сте решили да се отдадете на много танци и качествени напитки, поднесени под ритъма на мощен саунд от най-ново поколение без компромис в качеството.

Избери свободата да бъдеш себе си!

Телефон: 0886 469 510
Етаж: -2

Фитнес PUMP GYM

PUMP GYM е съвременна фитнес зала, оборудвана с уреди от най-висок клас, иновативни съоръжения за кросфит и функционален фитнес, пътеки за бягане, обособен силов квадрат. Фитнес залата разполага с протеинов бар и с комфортна и просторна кафе тераса за отдих след изморителна тренировка. PUMP GYM предлага цени, както за индивидуални посещения, така и за пакетни тренировки с отстъпка. На разположение e професионален треньор, а за начинаещите е осигурено оказване на съдействие в тренировъчния процес.

Работно време:
понеделник - петък от 07.00 ч. до 22.00 ч.
събота от 08.00 ч. до 22.00 ч.
неделя от 10.00 ч. до 18.00 ч.

Етаж 3
0877 838 396

Terra Games 

TERRA GAMES – BAR, BOWLING & BILLIARD е разположен на 1280 кв. м. площ и е най – голямото място от подобен тип в региона. Боулинг залата в TerraGames е оборудвана с шест писти, две от които са с подвижни прегради, приспособени за деца. С уникалните светлинни ефекти и осветление, играта се превръща в неповторимо забавление.

Билярдната зала разполага с пет професионални билярдни маси и два дартса, което я прави подходящо място за провеждане на регионални първенства по билярд и дартс турнири. Тerra Games Bar предлага на своите клиенти 200 седящи места и напитки за всеки вкус. Това е мястото, където можеш да захвърлиш товара на делника, да изриташ баналностите, да бъдеш космополитен и различен. Играй и се забавлявай!

Телефон: 0897 755 688
Етаж: -2

Соларно студио - Арена

Искате да придобиете бърз, красив, здравословен тен и да изпитате истинско удоволствие от соларните сесии. 

Соларно студио "Арена" ще отговори на вашите нужди. Очакват ви солариуми с изключителни характеристики, съчетаващи максималeн комфорт и придобиване на по-бърз, по-дълбок и по-здравословен тен.

Игрална зала Mystic

В казино "Мистик" истинските играчи намират истинските игри. Силни емоции, големи награди и много страст в играта. Това са водещите фактори, които правят игрите ни предпочитани от вас, нашите клиенти.