Get Adobe Flash player
Търсене
Абонирай се за новини

Магазини :: магазин Flo

flo Работно време 10,00 - 20,00
Площ
етаж партер
web site

Опаковката на подаръка може да предаде цялото ви послание. Тя е първото нещо, което възприема получателят на подаръка. Оригиналната опаковка може да подсили ефекта от разкошния подарък или да превърне връчването на простичък сувенир в незабравимо събитие.

Консултантите в магазин за цветя Flo ще добавят към вашия подарък емоцията и красотата на мига. Те ще ви попитат за предпочитания, за повода, за получателя, ще ви консултират и ще доставят радост първо на вашите очи.

Те ще ви помогнат да изберете и цветето, чрез което да изразите лично отношение, обич, уважение, възхищение, мълчаливо признание и подкрепа или радост. Цветята проправят път към сърцата на хората, дарявайки внимание, топлота и симпатия и са неизменна част от подаръка.

Цветята дават възможност да кажем това, което е невъзможно да се изрази с думи, да подчертаем специалното си отношение към човека. 
А опаковката може да предаде цялото ви послание, затова се постарайте! Разбира се, с помощта на консултантите от магазин за цветя Flo!

Магазин Flo Ви предлага:

- саксийни цветя

- опаковане на подаръци

- кутии за подаръци

- аранжировки

 

SAM_8666