Get Adobe Flash player
Търсене
Абонирай се за новини

Магазини :: магазин Billa

Billa logo Работно време 08,00 - 21,00
Тел. за контакт 066/84 04 50
етаж сутерен
web site www.billa.bg

  

Билла - България е част от REWE Group, която е една от най-големите търговски вериги в Европа и света.

За България експанзията на концерна започва през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 Октомври в София, която като столица и с най - много жители бе определена като първа цел и начална точка, откъдето започва разширяването на веригата.

billa

За момента фирмата е една от най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила над 3000 работни места в различни градове из страната. BILLA има 46 филиала : 3 във Варна, 2 в Бургас, 2 в Пловдив, 2 в Плевен, 2 в Сливен,  2 в Русе, 2 в Силистра, 2 в Стара Загора по един в Пазарджик,Шумен, Габрово, Враца, Монтана, Перник, Русе, Ловеч, Разград, Димитровград, Самоков, Кърджали, Ямбол, Велико Търново, Сандански, Казанлък, Свиленград, Харманли, Добрич, Севлиево и Пещера и 9 в София: Билла - Мотописта,Билла - Славия, Билла - Младост,Билла Младост-4, Билла - Люлин, Билла - Надежда, Билла - Подуене, Билла - Илинден и Билла Дружба.

Най - важното за БИЛЛА е предлагането на качествени продукти на възможно най-изгодни цени, както и предоставянето на неограничена възможност за избор на потребителя. Супермаркетите са на самообслужване и клиентът има достъп до всяка една стока, която би желал да закупи. Веригата предлага на потребителя и разнообразно количество стоки, които влизат в промоции на всеки две седмици на изключително атрактивни цени, продукти от основната потребителска кошница, които всекидневно са на най - ниската цена в съответния град.

Фирмата активно развива и собствената си марка CLEVER, която като съвкупност и качество няма конкуренция на българския пазар.

Всички супермаркети са разположени на централни и възлови места в по-големите градове. Търговската им площ е от 1200 м² до 2400 м² и разполагат с голям паркинг за 300-350 автомобила. Предлагат се между  10 и 12 хиляди хранителни и нехранителни стоки. Цените са изцяло съобразени  с покупателните способности на българския потребител и са с включено ДДС.

Супермаркетите разполагат с детски площадки, специално пригодени за малките палавници и Билла - кафе, където можете да отпочинете с удоволствие. В сградите има банкомат и за улеснение на клиентите,  може да се заплаща с дебитни и кредитни карти.

 

SAM_8598

SAM_8599