Get Adobe Flash player
Търсене
Абонирай се за новини

Заведения :: Ренесанс

Restaurant logo Работно време

11.00 - 23.00

За резервации

066 840 525, 0879 82 61 81

етаж

2 

РЕСТОРАНТЪТ 

Ресторант "Ренесанс" разполага със 120 места, разпределени в две зали. Голямата зала е с капацитет 80 места, просторна и изискана. Малката, ВИП зала, е подходяща за семейни тържества, фирмени партита, коктейли.

Ресторантът отваря врати в 11:00 ч. и предлага гостоприемството си всеки ден без прекъсване.

Разкошното оформление на интериора създава неповторима атмосфера на тържественост и аристократичен блясък. Ретроакцентите придават спокойствие на атмосферата и създават чувство за домашен уют. EOS 7470

EOS 7472

EOS 7491

Restaurant_in_Terra_Mall

Terra Mall bilboard Renesans rest

  

 

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

Поръчайте за дома или офиса от вкусните ястия на ресторант "Ренесанс" - Тера Мол. Китайска храна, фамилни пици, морски деликатеси, паста, основни ястия - всичко това с наслада вече може да опитате без да напускате вашия дом или офис. 

 

Разгледайте менюто за поръчка и доставка до дома или офиса!  

 

Позвънете на domakin.bg!

Добър апетит!

MODUL TELEFONI website

 

 

КЕТЪРИНГ

Всяко събитие заслужава да бъде специално. Има нужда да бъде внимателно подготвено и съвършено проведено. Сътворено с уникално лице и неповторим дух, допълнено с подходящо меню и не на последно място, дискретно и елегантно обслужено. 

Затова Ви предлагаме пълен пакет кетъринг услуги, включващ доставки на храни и напитки, обслужване на лични тържества и юбилеи, корпоративни срещи,  представителни коктейли, гала вечери и събития. Стремим се да предложим най-подходящия тип обслужване и съпътстващи услуги чрез индивидуален подход към всеки клиент.
Залагаме на подбрани висококачествени храни и напитки, съчетани със сезона, представени стилно и артистично. Нашият обслужващ екип е квалифициран и дискретен, отдаден и взискателен във всеки аспект от работата си.
Готови сме да Ви предложим своята всеотдайност  и опит и ще работим за Вас, за да помогнем да осъществите идеите и целите си!
Желаем да създаваме събития, с които нашите клиенти да се гордеят!

catering 1

catering 2